Reflex kuivain 50 cm

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Reflex kuivain 50 cm

28,50 

Rekola Reflex -kuivaimen suositeltava moppaustapa on S-moppaus. Käyttövalmis pyyhe asetetaan kuivaimeen siten, että pyyhettä on kuivaimen takana vapaana. Näin ollen mopatessa lika keräytyy kuivaimen eteen ja jättää kuivaimen takana olevan pyyhkeen puhtaaksi. Kun puhdistusreuna on likainen, nosta kuivainta 1-2 cm taaksepäin uuden puhdistusreunan saamiseksi. Toista tämä toimenpide tarpeen mukaan. Kun pyyhkeen toinen puoli on täysin hyödynnetty, nosta kuivainta ja käännä näin saat toisen puolen pyyhkeestä käyttöön.

Kuvaus

Rekola Reflex -kuivaimen avulla pystytään tehokkaasti moppaamaan, kuivaamaan ja lakaisemaan lattiapinnat. Siivousteho on parhaimmillaan, kun kuivainta siirretään pyyhkeen päällä, jolloin pyyhkeen koko ala tulee tehokkaasti käytetyksi. Menetelmässä on myös se etu, että kuivaimen takana oleva puhdas osa pyyhkeestä koskettaa vain puhtaita pintoja.

TPR -terän ja korkealaatuisten tekstiilikuitujen tehokas yhdistelmä mahdollistaa siivouksen kevyesti, ilman suurta kuivaimeen kohdistettavaa painetta. Suosittelemme, että Reflex-kuivain puhdistetaan käytön jälkeen ja ennen sen säilyttämistä.

Ilman pyyhettä kuivainta voidaan käyttää harjana tai kuivaimena.

Katso valmistajan ohjevideo:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reflex kuivain 50 cm”