Ota yhteyttä

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Jätä kotisi siivoaminen vaikka kokonaan meidän iloksemme!
Yhteydenotto LaatuPuhtaus -palveluun onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Jätä omat yhteystietosi sekä yhteydenottosi syy ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 010 239 4567 tai laittaa sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

HOX! Kotisiivouksesta saat myös kotitalousvähennyksen!
Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto onnistuu helposti

Yhteydenotto

Yhteydenotto LaatuPuhtaus -palveluun onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Halutessasi voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme tai laittaa sähköpostia. Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä myös omaksi sivukseen, jonne pääset tästä.

Jos haluat tutustua palveluumme, voit tilata yksittäisen siivouskerran. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi syvä puhtaaksi ja voimme samalla arvoida ja kartoittaa siivoustarpeesi perusteellisesti. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin. LaatuPuhtaus siivouspalveluja voit tilata tarpeen mukaan.

Kotisiivouksen hintalaskuri     Tilaa lisäpalveluita

Meillä on käytössä kotisiivouksessa kolme eri siivoustiheyttä:

  • 1 kerta: syväpuhdistus kerran kuukaudessa neljän viikon välein
  • 2 kertaa: syväpuhdistus kerran kuukaudessa ja peruspuhdistus kerran kuukaudessa (2 viikon välein)
  • 4 kertaa: syväpuhdistus ja peruspuhdistus vuorotellen viikon välein eli yhteensä 4 siivouskertaa kuukauden aikana

Pudistamme kotisi PRO-AQUAlla

Annamme sinulle aina PuhtausTakuun. Käytämme kotisiivouksessa mahdollisimman ekologisia menetelmiä ja aineita. Puhdistamme kodin PRO-AQUAlla, joka on separaattoritekniikkaan perustuva vesisuodatusjärjestelmä.

Syva-siivous-PRO-AQUAlla

PRO-AQUAlla siivoaminen on aina allergiatason puhdistusta. Lisäksi käytämme mikrokuituliinoja ja pyrimme mahdollisimman kemikaalittomaan puhdistukseen. Vaikeiden tarhrojen ja pinttymien poistoon käytämme siihen soveltuvaa puhdistusainetta. Kruunaamme siivouksen aina PRO-AQUA ilmanpesulla, jolloin jätämme kotiisi sateen jälkeisen raikkauden joka kerta. Voit tilata palveluja myös erikseen.

Jos haluat ensin tutustua PRO-AQUAan kotonasi, voit tilata kätevästi ilmaisen tutustumisen kotiisi. Saat samalla säästöä vähintään 100 €:n edestä ja lupaamme puhdistaa veloituksetta jonkin haastavan kohteen kotonasi. Tilaa ilmainen tutustuminen PRO-AQUAan tästä.