Rekrytointi

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Rekrytointi: Tule meille töihin!

Rekrytointi Oulun alueella on käynnissä. Haemme uuteen LaatuPuhtaus siivouspalveluun motivoituneita, ahkeria ja tunnollisia siivoojia, siistijöitä ja kotisiivoojia LaatuPuhtaus kotisiivouspalvelun työntekijöiksi. Täytä oheinen hakemus ja kerro itsestäsi enemmän. Toivomme siivousalan koulutusta/kokemusta. Koulutamme sinut käyttämään työssäsi PRO-AQUAa.

rekrytointi-siistija-siivooja-kotisiivooja-Lappeenranta

Käytännössä työsi tapahtuu arkisin klo 7-17 välillä kotitalouksissa. Työ tehdään pareittain. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siistijän tai siivoojan tehtävistä, sillä koulutamme jokaisen työtehtävään ja PRO-AQUAn käyttöön. Arvostamme huolellista ja laadukasta puhdistustyötä, joten perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Rekrytoimme syksyn aikana huolellisia, palveluhenkisiä, luotettavia ja ajokortillisia kotisiivoojia, siivoojia ja siistijöitä kotisiivoukseen Oulun alueelle. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä (osa-aikatyö). Palkkauksesi määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

LaatuPuhtaus on taatusti Suomen puhtain työpaikka, sillä annamme kaikille asiakkaillemme PuhtausTakuun! Haluatko olla mukana luomassa puhtaampaa Suomea koti kerrallaan? Tule mukaan siistiin joukkoomme!

  • Max. tiedoston koko: 192 MB.