Lisäpalvelut

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

LaatuPuhtaus lisäpalvelut

Ikkunanpesu: LaatuPuhtaus ikkunan pesu -palvelumme helpottaa urakkaasi. Ammattitaitoinen kotisiivooja tekee puhdasta jälkeä puolestasi. Lue lisää!

Erillissiivoukset: Valinnaisia LaatuPuhtaus -puhdistuspalveluita voi tilata tarvittaessa täydentämään perus- ja/tai syväpuhdistusta. Voimme puhdistaa kaikki kodin hankalat kohteet katosta lattiaan. Lue lisää!

Erikoispuhdistukset: LaatuPuhtaus erikoispuhdistukset täydentävät perus- ja syväpuhdistusta. Erikoispuhdistuksia ovat esimerkiksi sohvan pesu tai auton penkkien pesu. Lue lisää!

Yksilöidyt tarjouspyynnöt:

  1. Sängyn puhdistus
  2. Sohvan, nojatuolin tai rahin pesu
  3. Tuolien pesu
  4. Lattioiden pesu
  5. Mattojen pesu
  6. Auton, matkailuauton tai asuntovaunun sisätilojen puhdistus

Erikoissiivoukset:

  1. Muuttosiivous: LaatuPuhtaus muuttosiivous -palvelumme helpottaa muuttoa. Muuttosiivous kannattaa tehdä sekä uuteen että vanhaan asuntoon. Helpota muuttostressiäsi ja tilaa muuttosiivous meiltä. Lue lisää!
  2. Remonttisiivous: LaatuPuhtaus remonttisiivous -palvelumme sisältää koko asunnon kotisiivouksen lisäksi tarkemman rakennuspölyn siivoamisen myös imasta. Loppusiivous helpottaa uuden tai uudistetun kodin puhtaanapitoa ja siivoamista myöhemmin. Lue lisää!
  3. Allergiasiivous: LaatuPuhtaus allergiasiivouksessa poistetaan pöly koko asunnosta katosta lattiaan PRO-AQUAlla. Tilaa allergiasiivous, jos haluat saada allergeenit pois ilmasta ja pinnoilta tehokkaasti. Lue lisää!

Kotiapu: LaatuPuhtaus kotiapu helpottaa kodin arkea myös muilla tavoin. Ulkoilutamme vaikka koirasi. Lue lisää!

Tilaa lisäpalveluita    OSTA LAHJAKORTTI

ota-yhteytta

Jätä yhteydenottopyyntö

LaatuPuhtaus lisäpalvelut

Lisäpalvelut täydentävät kotisiivousta. LaatuPuhtaus lisäpalvelut ovat erikseen ostettavia palveluita, jotka eivät sisälly kotisiivous -kuukausisopimukseen automaattisesti. Saat -20 % lisäpalvelun hinnasta, kun otat sen kotisiivouskäynnin yhteyteen. Käytämme PRO-AQUAa myös lisäpalveluissamme. PRO-AQUAlla voidaan pestä kaikki pehmeät ja kovat pinnat kotona tai tehdä vaikka auton penkkien pesu. Annamme myös lisäpalveluillemme PuhtausTakuun.

Hinnasto ja tarjouspyynnöt

Henkilökohtaisesti erityinen asia itselleni on ollut se, että koko aikuisiän vaivannut nenän tukkoisuus etenkin nukkuessa on väistynyt. Öisin kuorsaus ja suun kuivuminen on tämän ansiosta vähentynyt. Mitään muuta asiaan vaikuttavaa en ole tämän eteen tehnyt, kuin käyttänyt PRO-AQUAa. Vaikutus alkoi käytännössä heti.

– Voitto Aittola, Kuopio