LaatuPuhtaus yleispuhdistusaine Z-vesi 1 l tiiviste ja sumutinpullo 0,3 l

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

LaatuPuhtaus yleispuhdistusaine Z-vesi 1 l tiiviste ja sumutinpullo 0,3 l

15,80 

Z-vesi on markkinoiden ainoa kemikaaliton tuote, joka irroittaa rasvaa ja likaa tehokkaasti. Puhdistusvaikutus alkaa välittömästi. Täydellinen tuote kaikkeen puhdistukseen! Yhdestä litrasta 33-100 litraa puhdistusliuosta! Mukana on hauskasti muotoiltu sumutinpullo 0,3 l. Näppärä pienissä tiloissa ja sopii kaikille.

Kuvaus

Z-vesi soveltuu kaikkeen päivittäiseen siivoukseen. Z-vesi on puhdistukseen suunniteltu emäksinen vesi pH 12,5, jonka teho perustuu japanilaiseen teknologiaan. Tuotteen käsittely on turvallista eikä siitä vapaudu haitallisia sumutehöyryjä. Z-vesi sopii käytettäväksi esimerkiksi kotitalouksissa, toimistoissa, sairaaloissa, kouluissa ja tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita. Voidaan käyttää tiivisteenä tai laimennettuna veteen 1-3 % seoksena, jolloin liuoksen pH arvo on n. 10. Esim. 1-3 dl 10 litraan vettä.

Eero Aarnion suunnittelema hauskasti muotoiltu sumutinpullo 0,3 l. Näppärä pienissä tiloissa ja sopii erityisesti lapsille sekä vanhemmillekin ihmisille. Sumutinpullo on niin kaunis muotoilultaan, että sen tulee olla esillä – vaikkapa ikkunalaudalla! Ei sovellu elintarvikkeiden kanssa käytettäviksi. Valmistettu Suomessa. 20 x 12,5 x 7 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LaatuPuhtaus yleispuhdistusaine Z-vesi 1 l tiiviste ja sumutinpullo 0,3 l”