Tuoksuöljy 30 ml: Sitruuna

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Tuoksuöljy 30 ml: Sitruuna

9,00 

Sitruuna tuo raikkaan tuoksun. Lisäksi sitruunan tuoksun voi lisätä keskittymiskykyä ja ja aloitteellisuutta sekä kohentaa mielialaa. Sitruunaöljy sopii käytettäväksi PRO-AQUA-ilmanraikastimessa aamulla, työ- tai koulupäivän aikana sekä illalla rentoutumisen ja nukkumaanmenon yhteydessä. Mielialaa piristävän vaikutuksensa ansiosta sitruunaöljy sopii käytettäväksi myös masennuksen ja siitä toipumisen aikana sekä stressioireisiin.

Kuvaus

Sitruuna tuoksuöljy on oikea valinta raikkaan tuoksun ystävälle. Puhtauden tunteen lisäksi sitruunan tuoksun on havaittu lisäävän keskittymiskykyä, elinvoimaa ja aloitteellisuutta sekä kohentavan mielialaa.

PRO-AQUA-ilmanpuhdistuslaitteen kanssa käytettynä sitruunaöljy on tehokas hajunpoistaja. Se sitoo tehokkaasti ilmasta epämiellyttäviä tuoksuja, kuten tupakansavua tai ruoanhajua. Yhdessä PRO-AQUA-ilmanraikastimen kanssa sitruunaöljy on täydellinen valinta kouluihin ja toimistoihin, koska se stimuloi aivotoimintaa. Japanilaisen tutkimuksen mukaan sitruunaöljyn tuoksussa työskennelleiden sihteerien kirjoitusvirheiden määrä väheni yli puolella. Sitruunaöljyllä on kuitenkin myös rentouttava puolensa, joka johtuu sen lihaskramppeja vähentävästä vaikutuksesta.

Sitruunaöljy sopii käytettäväksi PRO-AQUA-ilmanraikastimessa aamulla, työ- tai koulupäivän aikana sekä illalla rentoutumisen ja nukkumaanmenon yhteydessä. Mielialaa piristävän vaikutuksensa ansiosta sitruunaöljy sopii käytettäväksi myös masennuksen ja siitä toipumisen aikana sekä stressioireisiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksuöljy 30 ml: Sitruuna”