Tilaa kotisiivous

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Mitä kotisiivous sisältää?

Kotisiivous on kodin ylläpitosiivous tai viikkosiivous sovitun siivoustiheyden mukaisesti. LaatuPuhtaus kotisiivous on aina syvä siivousta. Käytämme siivoamisessa PRO-AQUAa, Z-Vettä ja nanomikrokuituliinoja. Pyrimme aina kemikaalittomaan siivoukseen ja allergiatason tulokseen. Koko asunnon puhdistustyö kruunataan perusteellisella ilmanpuhdistuksella (ilmanpesulla) PRO-AQUAa käyttäen. Halutessa voidaan ilmaan tehdä myös suola- tai aromaterapiakäsittely.

Kotisiivouksen hintalaskuri    TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ


Peruspuhdistus sisältää koko asunnon puhdistustyön PRO-AQUAlla sekä tarvittaessa myös siivousliinoilla. Peruspuhdistuksessa pyyhitään pölyt ulottuvuuskorkeudelta, imuroidaan lattiapinnat, listat, matot, sohvat ja tuolit sekä pyyhitään kosketuspinnat. Lattian nihkeäpyyhintä tarpeen mukaan esim. likaantuneista kohdista.

Keittiössä pyyhitään kaapistot, kahvat, välitilat, esillä olevat kodinkoneet, työtasot, pöydät sekä altaat ja hana. Kylpyhuoneessa pyyhitään peilit ja lasipinnat, suihkuseinät, saunan ovi, allas ja hanat. Lisäksi imuroidaan saunan lattia ja puhdistetaan WC-istuin. Puhdistustyö kruunataan perusteellisella ilmanpuhdistuksella (ilmanpesulla) PRO-AQUAa käyttäen. Halutessa voidaan ilmaan tehdä myös suola- tai aromaterapiakäsittely. Lopuksi viedään roskat.

Syväpuhdistus sisältää koko asunnon puhdistustyön PRO-AQUAlla sekä tarvittaessa myös siivousliinoilla. Syväpuhdistuksessa pyyhitään pölyt ulottuvuuskorkeudelta, imuroidaan lattiapinnat, listat, matot, sohvat ja tuolit sekä pyyhitään kosketuspinnat ja poistetaan tahrat. Lattian nihkeäpyyhintä tarpeen mukaan esim. likaantuneista kohdista. Syväpuhdistuksessa matot sekä kangaspintaiset sohvat ja tuolit käsitellään PRO-AQUAn sähköharjalla. Käsittely vastaa kuivapesua. Lisäksi käsitellään makuuhuoneen ja lasten sänkyjen petauspatjat lakanan päältä sekä tyynyt lakanapinnan päältä PRO-AQUAn sähköharjalla.

Keittiössä pyyhitään kaapistot ja kahvat sekä poistetaan niistä tahrat. Myös välitilat, esillä olevat kodinkoneet, työtasot, pöydät sekä altaat ja hana pyyhitään. Kylpyhuoneessa pyyhitään peilit ja lasipinnat sekä allas ja hanat, Lisäksi pyyhitään suihkuseinät ja saunan ovi sekä poistetaan niistä tahrat. Kylpyhuoneen lattia puhdistetaan ja lattiakaivo siistitään. Lisäksi pestään PRO-AQUAlla saunan lattia ja puhdistetaan WC-istuin. Koko asunnon puhdistustyö kruunataan perusteellisella ilmanpuhdistuksella (ilmanpesulla) PRO-AQUAa käyttäen. Halutessa voidaan ilmaan tehdä myös suola- tai aromaterapiakäsittely. Lopuksi viedään roskat.

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö

PuhtausTakuu Siivouspalvelut

PuhtausTakuu 1

  • joka 4. viikko
  • 1 krt/kk syväpuhdistus

PuhtausTakuu 2

  • joka 2. viikko
  • 1 krt/kk peruspuhdistus
  • 1 krt/kk syväpuhdistus

PuhtausTakuu 4

  • joka viikko
  • 2 krt/kk peruspuhdistus
  • 2 krt/kk syväpuhdistus


LaatuPuhtaus kotisiivous on aina syvä siivousta. Käytämme siivoamisessa PRO-AQUAa, Z-Vettä ja nanomikrokuituliinoja. Pyrimme aina kemikaalittomaan siivoukseen ja allergiatason tulokseen.

Kotisiivouksen hintalaskuri     Tilaa lisäpalveluita

Muista hyödyntää kotitalousvähennys myös siivouspalveluissa!

Keittiössä pyyhitään kaapistot ja kahvat sekä poistetaan niistä tahrat. Myös välitilat, esillä olevat kodinkoneet, työtasot, pöydät sekä altaat ja hana pyyhitään.
Olohuoneessa pyyhitään pölyt ulottuvuuskorkeudelta, imuroidaan lattiapinnat, listat, matot, sohvat ja tuolit sekä pyyhitään kosketuspinnat ja poistetaan tahrat. Lattian nihkeäpyyhintä tarpeen mukaan esim. likaantuneista kohdista. Syväpuhdistuksessa matot sekä kangaspintaiset sohvat ja tuolit käsitellään PRO-AQUAn sähköharjalla. Käsittely vastaa kuivapesua.
Kylpyhuoneessa pyyhitään peilit ja lasipinnat sekä allas ja hanat. Lisäksi pyyhitään suihkuseinät ja saunan ovi sekä poistetaan niistä tahrat. Kylpyhuoneen lattia puhdistetaan ja siistitään lattiakaivo. Lopuksi pestään vielä PRO-AQUAlla saunan lattia ja puhdistetaan WC-istuin.
Makuuhuoneessa pyyhitään pölyt ulottuvuuskorkeudelta, imuroidaan lattiapinnat, listat ja matot sekä pyyhitään kosketuspinnat ja poistetaan tahrat. Lattian nihkeäpyyhintä tarpeen mukaan esim. likaantuneista kohdista. Lisäksi käsitellään makuuhuoneen ja lasten sänkyjen petauspatjat lakanan päältä sekä tyynyt lakanapinnan päältä PRO-AQUAn sähköharjalla.

Vaikka olemme astmaatikko- ja allergiaperhe, niin meillä on kaksi koiraa. PRO-AQUAlle löytyy käyttöä vaikka kuinka paljon. Se, mitä sängystä löytyi, ja kuinka matot ja sohvat sai helposti täysin puhtaaksi vakuutti meidät ostamaan PRO-AQUAn.

– Siw Rönnqvist, Hyvinkää