PRO-AQUA mullistaa siivouksen – Tutustu ilmaiseksi kotonasi

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

PRO-AQUA mullistaa käsityksesi siivoamisesta

PRO-AQUA on pieni kätevä laite, joka puhdistaa kotisi katosta lattiaan vain kolmella litralla kraanavettä. Laite imee huoneilman vesisäiliöön ja kuljettaa sen veden läpi. Ulostuleva ilma on 99,9995 % puhdasta. PRO-AQUAlla saat kotiisi syvä puhtautta jokaisella siivouskerralla. Se on terveyttä edistävä ja preventiivis-lääketieteelliset vaatimukset täyttävä laite, jolla siivoaminen on aina allergiatason puhdistamista. Tilaa ilmainen tutustuminen kotiisi tästä.

PRO-AQUA puhdistaa kaikki pinnat

PRO-AQUA-Syva-siivous-PRO-AQUAlla

PRO-AQUA on kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä puhdistuslaite/järjestelmä, joka valmistetaan Saksassa. Se puhdistaa kodin katosta lattiaan kolmella litralla vettä ottaen kaikki bakteerit ja itiöt ilmasta ja pinnoilta pois. Laitteen toiminta perustuu vesiseparaattoritekniikkaan. PRO-AQUA on ainoa laite, jonka tarvitset kotisi siivoamiseen: 14 laitetta yhdessä laitteessa, yli 100 toiminnallisuutta. PRO-AQUA jättää kotiisi sateenjälkeisen puhtaan ja raikkaan ilman. Se puhdistaa ilman kemikaaleja pelkällä vedellä.

Voit kasata oman laittepakettisi omien tarpeittesi mukaisesti. PRO-AQUAlla puhdistat kaikki kovat ja pehmeät pinnat sekä kuivapuhdistuksena että painehuuhtelulaitteella pesten. Peruslaitteella teet kaikki normaalit kodin siivoustyöt. Siinä voit hyödyntää myös puhallustoimintoa, jolla sulatat vaikka pakastimen. Sähköharjalla syväpuhdistetaan esimerkiksi sohvat, matot, sängyt sekä autonpenkit. Painehuuhtelulaitteella peset kätevästi ikkunat, laattalattiat, matot, sohvat, autonpenkit tai vaikka puvun takit ja housut. Peruslaitteella voit tehdä myös aromaterapiaa tai suolahoitoa milloin vain.

Tilaa kotiisi ilmainen tutustuminen ja testaa, mihin kaikkeen PRO-AQUA pystyy juuri sinun kotonasi. Esittely on aina ilmainen eikä sido tai velvoita sinua yhtään mihinkään. Lue asiakkaiden kokemuksia PRO-AQUAsta tästä. LaatuPuhtaus asiakkaillemme tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia oman PRO-AQUAn. Huomioimme oman laitten jatkossa myös palvelun hinnoittelussa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

LaatuPuhtaus antaa PuhtausTakuun

LaatuPuhtaus siivouspalvelut hoidetaan aina PRO-AQUAlla. LaatuPuhtaus siivouspalveluita ovat kotisiivous, allergiasiivous, muuttosiivous, remontti- ja loppusiivous, ikkunan pesu sekä erillissiivoukset ja erikoispuhdistukset sekä kotiapu. Lue lisää LaatuPuhtaus palvelutarjonnasta! Kun haluat syvä siivouksen jokaisella käynnillä, ota LaatuPuhtaus ja saat PuhtausTakuun! Säästät hinnassa, et laadussa! Kaikki tarjoavat kotitalousvähennyksen, me tarjoamme sen lisäksi todelliset säästöt. Kokeile, testaa ja ylläty! Tästä pääset hintalaskuriin.

LaatuPuhtaus – Sinun kotisi on meille tärkeä!