Kemikaaliton siivous täyttää allergiasiivouksen vaatimukset

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Kemikaaliton, allergiatason siivous valloittaa Oulun alueen

Kemikaaliton ja allergiatason siivous on LaatuPuhtaus kotisiivouksen sydän. PuhtausTakuu -standardimme on ekologinen, kemikaaliton siivous PRO-AQUAlla. Voit valita palveluvalikoimastamme minkä tahansa siivouspalvelun ja saat aina PuhtausTakuun olipa sitten kyseessä normaali kotisiivous, allergiasiivous, muuttosiivous, remontti- ja loppusiivous tai ikkunan pesu. Tutustu kattavaan palvelutarjontaamme!

Kemikaaliton siivous sopii kaikille

Kemikaaliton siivous on siivouspalvelun tuomista 2020-luvulle. LaatuPuhtaus perustuu aitoon haluun suojella asiakasta, siistijöitä sekä luontoa ja samalla tuottaa aina laadukasta jälkeä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ainoa-laite-jonka-tarvitset-kotisi-puhtaana-pitoonLaatu = Saat aina huolellista ja asiakasystävällistä siivouspalvelua

Puhtaus = Käytämme puhdistuksessa PRO-AQUAa, Z-Vettä sekä korkealaatuisia mikrokuituliinoja.

LaatuPuhtaus antaa rahoillesi vastinetta joka kerta!

Kemikaaliton siivous on allergisen perheen valinta

Kemikaaliton siivous sopii erityisesti kemikaaliyliherkille, allergisille ja astmaatikoille. Aihetta tutkitaan Suomessa ja kemikaalien vaikutuksesta sisäilmaongelmiin on jo jonkin verran näyttöä. Työhyvinvoinnin erikoislehti TYÖ TERVEYS TURVALLISUUS on julkaisut aiheesta artikkelin, johon pääset tästä.

Mikrobiologian emeritusprofessori Mirja Salkinoja-Salosen mukaan ”haitallisista siivousmenetelmistä ja -aineista pitäisi luopua. Siivoustuotteissa on aineita, jotka on käyttöturvallisuustiedotteessa (KTT) ilmoitettu silmiä / hengitysteitä vaurioittaviksi tai (vakavasti) ärsyttäviksi. Tai sitten hengityshaitallisuutta koskevassa KTT:n kohdassa on tyhjä ruutu. Se tarkoittaa, että kyseinen aine ei haihdu, jos ilman kosteus on 0 %.”

Salkinoja-Salosen mielestä ”jos jonkin ainesosan ilmoitetaan ärsyt­tävän hengityselimiä tai olevan haitallista hengitettynä, ainetta ei pidä käyttää siivouksessa, ainakaan jos sitä ei huuhdota pois. Myöskään silmiä ärsyttäviä tai vaurioittavia aineita ei puhtaanapidos­sa tulisi käyttää.”

LaatuPuhtaus siivouspalveluissa puhdistetaan pääosin pelkällä vedellä – ja silti tutkitusti puhtaammin. Käytämme PRO-AQUAa, jonka teho perustuu vesisuodatuksen ohella separaattoritekniikkaan eli kaikki ilma kuljetetaan veden läpi, jolloin epäpuhtaudet jäävät veteen. Käytännössä PRO-AQUAlla pestään huoneilma.

LaatuPuhtaus ja PuhtausTakuu

Takaamme laadukkaan, kemikaalittoman lopputuloksen ja annamme jokaiseen siivouspalveluumme aina PuhtausTakuun. LaatuPuhtaus tarjoaa kotisiivousta ylläpitosiivouksesta suursiivoukseen tai vaikka erityiskohteiden puhdistamiseen tai muuhun kotiapuun. Kotisiivouspalvelusopimuksessa jokainen saa itse päättää, mitä palveluja haluaa ostaa. Siivouspalveluistamme saat kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Laskulla erittelemme työn ja käyntimaksun. Käyntimaksu sisältää aineet ja tarvikkeet sekä km-korvaukset 40 km säteellä (Oulu + 40 km, Ii + 40 km).

LaatuPuhtaus-syvä-siivous-PRO-AQUAlla

Siivous on meillä aina puhdistamista!

LaatuPuhtaus siivouspalvelu on puhdistuspalvelua sanan todellisessa merkityksessä. Kotisiivouspalvelun kuukausihinta sisältää PRO-AQUA puhdistuslaitteen – joko omana tai siistijän tuomana – kuukausihinta säilyy siis aina samana. Suosittelemme oman PRO-AQUAn hankkimista – voit puhdistaa kotiasi vaikka ilmanpesulla siivouskertojen välillä tai puhdistaa vaikka mehun tahriman maton heti omalla laitteella. Mikäli taloudessa on jo valmiiksi PRO-AQUA tai se hankitaan osana siivouspalvelusopimusta, hyvitämme laitteen sopimushinnottelussamme. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Yhteydenottopyyntö     Hinnasto ja tarjouspyynnöt

Laatutietoisen valinta on Puhtaampi koti – LaatuPuhtaus