Siivouspalvelu kotiisi – Ekologinen siivous Oulun alueella

Soita 010 239 4567 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@laatupuhtaus.fi

TILAA KOTISIIVOUS HELPOSTI TÄSTÄ

Uusi ekologinen siivous nyt Oulun alueella

Oulun alueella tarjotaan uusi siivouspalvelu: LaatuPuhtaus. LaatuPuhtaus = siivous, jolla on PuhtausTakuu. Standardimme on ekologinen, kemikaaliton siivous PRO-AQUAlla. Siivouspalveluitamme ovat kotisiivous, allergiasiivous, muuttosiivous, remontti- ja loppusiivous, ikkunan pesu sekä erillissiivoukset ja erikoispuhdistukset sekä kotiapu. Lue lisää palvelutarjonnastamme!

Hyödynnä kotitalousvähennys siivouspalveluissa

Kotitalousvähennys mahdollistaa kotisiivouspalvelut entistä enemmän jokaisen saavutettavissa olevaksi palveluksi sosioekonomisesta taustasta huolimatta. Olitpa sitten seniori, eläkeläinen, pariskunta, perheellinen, sinkku tai vaikka kiireinen yrittäjä, kotisiivous on palvelu juuri sinulle!

Kun haluat syvä siivouksen jokaisella käynnillä, ota LaatuPuhtaus ja saat PuhtausTakuun! Säästät hinnassa, et laadussa! Kaikki tarjoavat kotitalousvähennyksen, me tarjoamme sen lisäksi todelliset säästöt. Kokeile, testaa ja ylläty! Tästä pääset hintalaskuriin.

Miksi kotisiivouspalvelu?

  • Kotisiivouspalvelun käyttö vapauttaa enemmän aikaa itselle tärkeille asioille.
  • Kotisiivouspalvelun ansiosta sinulla on vähemmän stressiä ja huolta kodin puhtaanapidosta.
  • Kotisiivouspalvelulla saat hyvän mielen ja mahdollisuuden lepoon työviikon jälkeen.
  • Ammattitaitoinen apu erilaisiin puhdistustarpeisiin sekä helpotusta arjen kiireisiin aikatauluihin.
  • Ammattilaisen tekemä siivous on laadukasta ja tehokasta.
  • LaatuPuhtaus siivous varmistaa aina laadukkaan sisäilman – PRO-AQUAlla siivoaminen puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa.
  • Kotisiivouspalvelu työllistää siistijöitä / kotisiivoojia.

LaatuPuhtaus ja PuhtausTakuu

Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja annamme PuhtausTakuun joka kerta. Mullistamme koko siivousmaailman – puhdistamme kotisi aina PRO-AQUAlla. Siivous kruunataan koko asunnon ilmanpesulla, jolloin saat sateen jälkeisen raikkauden kotiisi. LaatuPuhtaus tarjoaa kotisiivousta ylläpitosiivouksesta suursiivoukseen tai vaikka erityiskohteiden puhdistamiseen tai muuhun kotiapuun. Kotisiivouspalvelusopimuksessa jokainen saa itse päättää, mitä palveluja haluaa ostaa.

LaatuPuhtaus-syvä-siivous-PRO-AQUAlla
Siivous PRO-AQUAlla

Siivous on meidän juttu!

Säännöllinen kotisiivouspalvelu säästää hermoja, sillä tutulle kotisiivoojalle voi huoletta jättää kodin myös sotkuisena ja likaisena, eikä ennen siivoojan käyntiä tarvitse tehdä omaa pikasiivousta. Kotisiivoja ei ole arvostelemassa kodin siisteystasoa vaan tekemässä omaa työtään ammattilaisena.

Kotisiivouspalvelu sopii ihan jokaiselle. Harva rakastaa siivoamista tai ainakin jokin siivouskohde ärsyttää meitä jokaista. Kotisiivoajalla voi teettää vaikka ne siivoustyöt, joihin oma siivousinto, osaaminen, välineet, voimat tai aika ei riitä. Helpota sinäkin elämääsi kotisiivouspalveluasiakkaana ja nauti puhtaasta kodista.

LaatuPuhtaus – Sinun kotisi on meille tärkeä!